Book a self-guided interactive city tour today!

Op Pad In Je Stad lanceert interactieve tour in het centrum van Zaandam

Gepubliceerd op 4 mei 2021 om 11:13

Zie je straks een groepje mensen bijzondere opdrachten uitvoeren in het centrum van Zaandam? Dan is het mogelijk dat ze mee doen aan de nieuwste interactieve tour, “Op Pad In Je Stad”, opgezet door twee Zaankanters. De tour vol vragen en opdrachten is het perfecte uitje voor groepen van 3 tot 8 personen en ook te lopen met de huidige corona maatregelen. 

 

Het is de eerste tour die is opgezet door Sjaak Kuil (29) en Jorik van Barneveld (32). Beide heren zijn opgegroeid in Zaanstad en zijn altijd bezig met het samenbrengen van mensen en organiseren van activiteiten. Sjaak werkt in de wereld van esports en gaming, terwijl Jorik met zijn baan de meest luxe jachten van de wereld bouwt. In hun vrije tijd, tijdens de corona lockdown, hebben ze de handen in één geslagen om een alternatief voor de standaard wandelrondjes te bedenken. Een interactie tour door hun eigen stad, gecombineerd met leuke activiteiten en nieuwe technologie. 

Na een aantal brainstorms en testrondes is “Op Pad In Je Stad” geboren. Een ding stond voorop: deze tour moet je, onafhankelijk, ieder moment van de dag kunnen lopen. Onafhankelijk van locaties, maar ook onafhankelijk van een gids bijvoorbeeld. De tour brengt je langs een aantal hoogtepunten van Zaandam, maar je hoeft er niet naar binnen. Ongeacht of de locaties open zijn kun je dus zelfstandig de tour lopen. Daarnaast ben je niet afhankelijk van een gids of informatie die je moet printen. Alles wat je nodig hebt ontvang je via een chat op je telefoon. Door het beantwoorden van vragen wordt je meegenomen door Zaandam en ontvang je opdrachten op basis van jouw locatie. 

 

Op dit moment staat de eerste tour in Zaandam live, maar daar blijft het niet bij. Kuil en Barneveld hebben grootse plannen voor de toekomst. Zo willen ze routes opzetten in meerdere steden, maar ook variëren tussen wandel-, scooter-, fiets- en auto tours door heel Nederland. De eerste editie is opgezet in de gemeente van de twee oprichters, maar een volgende tour staat gepland in de stad Middelburg. “Een vriend van me heeft net een nieuwe scooter verhuur zaak geopend in Middelburg, dat klinkt als de perfecte plek voor onze volgende tour”. Aldus één van de oprichters Sjaak Kuil.


Probeer Op Pad In Je Stad nu zelf voor maar €20 per groep! Ga naar www.oppadinjestad.nl en kies de Zaandam Centrum Tour. Tijdens de tour krijgt één persoon via Facebook Messenger of Telegram de instructies binnen. De tour duurt ongeveer 2 uur en is het best te lopen met een groep van 3 tot 8 personen. Bij grotere groepen adviseren we om de tour twee keer af te nemen.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.