Book a self-guided interactive city tour today!

Een interactieve wandel tour in Zaandam met het gezin tijdens de lockdown

Gepubliceerd op 16 december 2021 om 13:27

In de avond uurtjes zijn vrijwel alle Nederlanders thuis te vinden wegens de verlengde corona maatregelen. Na zijn de niet essentiële winkels gesloten en is het top drukte in de sportscholen vlak voor sluitingstijd. Hoewel een aantal van jullie zich aanpast aan de tijden en lekker vroeg op staat, vervelen andere zich kapot in de avond uurtjes. Wellicht toch een mooi moment om de interactieve wandeltour van Op Pad In Je Stad in Zaandam Centrum uit te proberen.

 

Je kan gerust na het avondeten beginnen aan een paar uurtjes plezier in het centrum van Zaandam. De tour gaat vanaf het stadhuis naast het station van Zaandam met route langs historische hoogtepunten en eindigt op de Dam. Om de tour te starten dient de team captain deze aan te schaffen. Vervolgens ontvang je een code en kan jou Op Pad In Je Stad avontuur beginnen. De team captain start de tour via Facebook Messenger of Telegram en loopt de opdrachten door. Er zitten een paar bijzondere tussen, dus succes alvast!

Tijdens de interactieve wandeltour is het niet nodig om ergens naar binnen te gaan. Vandaar dat het een ideaal uitje is tijdens de corona lockdown. De opdrachten zijn opgesteld voor 3 tot 8 personen en er zijn punten te verdienen bij iedere opdracht. Ben jij de slimste van de groep of de sportiefste? Dan maak jij kan om deze uitdagende tour te winnen. De tour is dag en nacht te bewandelen. 

Mocht je er nog op uit willen tijdens de donkere kerstdagen dan is de tour wellicht wat het gezin. Hopelijk ben je enthousiast en zien we jullie binnenkort voorbij komen in de leukste tour van Zaandam. Er zijn al vele groepen geweest die een top tijd hebben gehad en de Zaandam Centrum Tour is vandaar ook favoriet! 

Fijne dagen gewenst!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.