Book a self-guided interactive city tour today!

Scooter tour door het mooie Zeeland


Ga mee op ontdekkingstocht op de scooter door het mooie Middelburg en omgeving.  Wat is er nou leuker dan erop uit te trekken met elektrische scooter en langs de mooiste plekjes gestuurd te worden? De tour begint en eindigt in Middelburg, duurt ongeveer twee a drie uur en is leuk voor jong en oud. Onderweg kom je langs allerlei interessante plekken zoals het middeleeuwse stadje Veere. Je hoeft alleen een scooter te huren en je smartphone mee te nemen!

 

Een elektrische scooter huren is sowieso al erg leuk om de omgeving te verkennen. Maar waar ga je heen als je de omgeving niet zo goed kent? Wij helpen je graag een handje om een onvergetelijke middag te bezorgen.  Wij kennen de omgeving namelijk wel en laten je graag zien waar je zijn moet. Om het nog leuker te maken hebben we onderweg een aantal challenges uitgezet voor je. De mooiste elektrische scooters huur je hier.

 

Hoe gaat dat in zijn werk? Tijdens de Middelburg scooter tour rij je langs tien verschillende stops in Middelburg en omgeving. Op Pad In Je Stad controleert of je ook écht op locatie bent door een vraag te stellen die enkel op locatie te beantwoorden is. Bij het correct invullen van het antwoord ontvang je een challenge die specifiek bij die locatie hoort. De challenges variëren van sporten en nadenken tot toneel en kunst. De challenges zijn goed uit te voeren door alle leeftijden. Tot slot houden we van competitie en daarom zijn er punten te verdienen bij iedere challenge. Uiteindelijk kan er maar één de beste zijn! 

 

Als groep rij je de tour aan de hand van Telegram of Facebook Messenger. De teamcaptain stuurt ons berichten waarmee je de volgende challenges kan unlocken. We sturen de je dan de opdrachten en bij de juiste antwoorden krijg je de volgende locatie. Tijdens de tour ontvang je tekstberichten, foto’s en filmpjes met een goede dosis humor. 

 

Leer de omgeving op een nieuwe manier kennen en probeer de scootertour van Op Pad In Je Stad! We raden een groep aan van 3 t/m 8 personen. Om de Middelburg Scooter Tour te starten kun je via iDeal betalen. Na betaling ontvang je een unieke code die je kan invoeren via Telegram of Facebook Messenger. We leiden je vervolgens stap voor stap langs de route. 

 

Waar wacht je nog op? App je vrienden en jullie kunnen binnen no-time van start. Stuur ons gerust een bericht als je nog vragen hebt. Wij wensen je veel plezier, gezelligheid en humor toe! 

Middelburg Scooter Tour

  • Duurt ongeveer 3 tot 3.5 uur
  • Min 2 personen
  • Max 8 personen
  • Startpunt Middelburg
  • Voor maar € 20 per groep

Na betaling ontvang je volgende stappen.

 

Exclusief scooter verhuur.

Start de tour in het centrum van Middelburg

Nieuw!

Middelburg Scooter tour

€ 20,00
Nieuw!

Middelburg Scooter tour

€ 20,00

Middelburg Scooter Tour met verschillende stops en activiteiten. Een erg leuke interactieve scootertour voor groepen vrienden, gezinnen of de familie.

  • Startpunt: Middelburg centrum (scooterverhuur)
  • Min aantal: 2 personen
  • Max aantal: 8 personen
  • Duur: 3 uur +
  • Aantal stops: 10 

Scooter verhuur is niet in de prijs meegenomen.

FOTO IMPRESSIE