Book a self-guided interactive city tour today!

Wandeltour door het hart van Zaandam

De nieuwe wandelroute door het centrum van Zaandam is vanaf april 2021 officieel beschikbaar! Het team van Op Pad In Je Stad bestaat uit échte Zaankanters en heeft daarom de eerste interactieve wandelroute in Zaandam opgezet. De tour begint bij het stadhuis van Zaandam, duurt ongeveer twee uur en is leuk voor jong en oud. Je hebt alleen een mobiele telefoon nodig!

 

Tijdens de lockdown tegen het coronavirus ontstond het idee om een leuke wandelroute op te zetten, waarbij je niet afhankelijk bent van toeristische locaties en openingstijden. Het team bestaat uit twee Zaankanters en de keuze voor Zaandam was dan ook snel gemaakt. Bij het opzetten van de tour stond één aspect voorop: plezier. In korte tijd ontstond deze interactieve wandeltour met spelelementen en leuke weetjes. Het is een ideaal uitje geworden voor vrienden, familie of het gezin en voor jong en oud. 

 

Tijdens de Zaandam Centrum Tour wandel je langs tien verschillende stops. Op Pad In Je Stad controleert of je ook écht op locatie bent door een vraag te stellen die enkel op locatie te beantwoorden is. Bij het correct invullen van het antwoord ontvang je een challenge die specifiek bij die locatie hoort. De challenges variëren van sporten en nadenken tot toneel en kunst. De challenges zijn goed uit te voeren door alle leeftijden. Tot slot houden we van competitie en daarom zijn er punten te verdienen bij iedere challenge. Uiteindelijk kan er maar één de beste zijn! 

 

Als groep wandel je de tour aan de hand van Web ChatTelegram of Facebook Messenger. De team captain stuurt berichten waarmee je de volgende challenges kan unlocken. Tijdens de tour zijn er geen winkels waar je naar binnen moet of mensen die je moet ondervragen. Je kunt de tour dus op ieder gewenst moment doen! In ongeveer 2 uur leg je zo’n 3 kilometer af langs de hoogtepunten van Zaandam. Tijdens de tour ontvang je tekstberichten, foto’s en filmpjes met een goede dosis humor. 

 

Leer de stad op een nieuwe manier kennen en probeer nu de eerste editie van Op Pad In Je Stad! We raden een groep aan van 3 t/m 8 personen. Om de Zaandam Centrum Tour te starten kun je via iDeal betalen. Na betaling ontvang je een unieke code die je kan invoeren via Web Chat, Telegram of Facebook Messenger. We leiden je vervolgens stap voor stap langs de route. 

 

Waar wacht je nog op? App je vrienden en jullie kunnen binnen no-time van start. Stuur ons gerust een bericht als je nog vragen hebt of ga direct naar het Stadhuis van Zaandam om de tour te beginnen. Wij wensen je veel plezier, gezelligheid en humor toe! 

Zaandam Centrum Tour

 • Duurt ongeveer 2 uur
 • Min 3 personen
 • Max 8 personen
 • Startpunt Stadhuis Zaandam
 • Voor maar € 20 per groep

Na betaling ontvang je volgende stappen.

Start de tour bij het Stadhuis in Zaandam

Favoriet!

Zaandam Centrum Wandel Tour

€ 20,00
Favoriet!

Zaandam Centrum Wandel Tour

€ 20,00

Zaandam Centrum Wandel Tour met verschillende stops en activiteitein. Een erg leuke interactieve wandletour voor groepen vrienden, gezinnen of de familie.

 • Startpunt: Zaandam Centrum voor het Stadhuis naast het station. Stadhuisplein 100, 1506 MZ Zaandam.
 • Min aantal: 3 personen
 • Max aantal: 8 personen
 • Duur: 1.5/ 2 uur.
 • Aantal stops: 10 
 • Totaal afstand: 3 km ~

Deze mensen gingen je voor